The schedule below applies to the Kuala Lumpur hackathon which will take place at BK1 (Lecture Room), Block A, Faculty of Computer Science & Information Technology, University of Malaya.

Saturday 13 April 2019

Duration Timing Segment
30min 09.30-10.00 Registration
30min 09.30-10.00 Team formation for individual participants
15min 10.00-10.15 Opening and ice-breaker game
5min 10.15-10.20 Opening speech from Code for Asia Competition flow and setting expectations for the weekend
5min 10.20-10.25 Opening speech from other partners
25min 10.25-10.50 Design Thinking activity Developing empathy for your user
10min 10.50-11.00 Design Thinking activity Idea generation and rapid prototyping
30min 11.00-11.30 Problem statement presentations Pinkcollar and Code for Asia
90min 11.30-13.00 Lunch
120min 13.00-15.00 Web Track: Laravel
30min 15.00-15.15 Tea break
135min 15.15-17.30 Web Track: Laravel
15min 17.30-17.45 Unleashing Consumer Insights With A.I. [TBC]
15min 17.45-18.00 Business Model [TBC] How will your solution pay for itself?

Sunday 14 April 2019

Duration Timing Segment
30min 09.00-09.30 Registration
30min 09.30-10.00 Teams check-in
15min 10.00-10.15 How to submit and storytelling for business
15min 10.15-10.30 Dare to compete What is unique about your solution?
120min 10.30-12.00 Hacking time
60min 12.00-13.00 Lunch
120min 13.00-15.00 Hacking time
30min 15.00-15.30 Preparation time
120min 15.30-17.30 Pitching time
30min 17.30-18.00 Wrap-up and presentation of certificates